Site icon Familjeträdet

Om oss

familjeträdet-stina-thomas

lite mer om

Stina & Thomas

Vi vill att du ska känna dig trygg med oss. Ingen resa är den andra lik men vi har varit där. Du kan lita på oss att vi guidar dig mjukt. 

STINA

THOMAS

 

 LITE MER OM OSS

Vi blev tillsammans för ca 10 år sedan och bildade en bonusfamilj. Vi blev ganska fort medvetna om hur svårt det kunde vara att bo och leva i en bonusfamilj och på den tiden saknades det forum för att pratat om situationer och utmaningar vi mötte. Vi fick försöka klara av det så gott vi kunde.

Efter något år startade vi företaget Familjeträdet och bestämde oss för att inrikta oss till bonusfamiljer. Vi förstod att vi inte vara ensamma om det vi gick igenom och förmodade att behovet fanns i många bonusfamiljer. Och det stämde väldigt bra.

Stina hade arbetat inom kriminalvården, socialtjänsten, med föräldrastödsprogram och som skolkurator. Thomas kom från utbildningssektor och hade lång erfarenhet av rektorskapet, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi var båda intresserade av människors personliga utveckling i ett större sammanhang som t.ex. i en familj eller arbetsplats.

Vi har nu i 10-års tid format en verksamhet som fortfarande har bonusfamiljen i fokus och möter våra klienter, åhörare, lyssnare, läsare och utbildare med lång, egen erfarenhet av livet i en bonusfamilj och i våra professioner som terapeut och coach.

Självklart arbetar vi även med människor som lever på andra sätt än i en bonusfamilj. Det kan handla om område som stress, personlig utveckling, kommunikation, föräldraskap och parrelation.

VÅR MISSION

Vår mission är att få människor att känna att de lyckas med något de trodde var omöjligt. Att vara en del i bonusfamiljers livsresa och hitta verktyg för att vilja och kunna förändra beteenden. Hitta motivationen att orka fortsätta lite till när energin har tagit slut. Vi vet att det är möjligt av egen erfarenhet. Och inget gör oss gladare än när vi ser att andra människor lyckas med det som de trodde var omöjligt.

VÅR VISION

Vår vision är att varje kommun, landsting, organisation och förening har sin egen bonusfamiljsexpert.

Bodil och Vilda våra underbara labradoodles.

De förgyller våra liv med en massa bus och härliga promenader. Bodil är också vår terapihund och ibland vilar hon huvudet i någons knä under ett samtal.

The one question for clarity

you can always ask yourself

“What do I need right now that I’m not getting?”

Exit mobile version