fbpx

Team Bonusmorsorna

maj 10, 2023 | bonusmamma

Bonunsmammo stöttar varandra

Hej,

Är du en bonusmamma som har svårt att få ihop tillvaron i bonusfamiljen? Har du svårt att veta vilken roll du ska ha? Hur du ska tänka kring din partners ex? Känner du utanförskap eller som en gäst i ditt eget hem? Du kanske upplever svartsjuka på din partners ex eller på dina bonusbarn. Du är INTE ensam.Vi har tidigare pratat om att lansera en medlemstjänst, Team Bonusmorsorna. Du som hängt med oss känner igen det. Nu är det på riktigt. I månadsskiftet maj/juni slår vi upp dörrarna. Exakt datum återkommer vi med längre fram. Medlemstjänsten är för dig som känner dig ensam och som tappat både dig själv och din kompass. I Team Bonusmorsorna får du vara en del i en stödjande och peppande gemenskap och få råd från andra bonusmorsor. Du slipper känna dig ensam.

Team Bonusmorsorna är platsen där du får tillgång till expertråd, coachning, utbildningar, kurser, poddinspelningar (exklusiva för teamet), community och övningar. Allt för att göra ditt bonusfamiljsliv starkare och hälsosammare, ett steg i taget. Experthjälp och råd kommer från socionomer, samtalsterapeuter, certifierad stepfamilycoach Emma Fahlström och Stina Pettersson.

Vanliga kommentarer från bonusmorsor 

En av de vanligaste kommentarerna vi hör från bonusmammor är känslan av att vara ensam och missförstådd av sin partner/make, familj och vänner. Du får en roll som du oftast inte har så mycket erfarenhet av. Och även om du har erfarenhet som mamma, är chansen stor att den här nya rollen väldigt annorlunda.

Varje bonusfamilj har sina unika utmaningar och problem.

När vi var nyblivna bonusmammor var en av de största utmaningarna att hitta någon att prata med om de typer av problem vi stod inför, att försöka förstå vad som var normalt och vad som inte var det. Vi ville desperat veta att vi inte höll på att bli helt galna.

I Team Bonusmorsorna vill vi ge dig möjlighet att bli den bästa bonusmamma du kan och vill vara. Vi är här för att hjälpa dig att komma ur överväldigande och förvirring och gå mot självförtroende och förståelse kring din roll som bonusmamma, som partner och som individ.

I Teamet kommer vi hitta lösningar på några av dina mest angelägna utmaningar, frågor och funderingar. Det kommer att finnas stöd och coachning tillsammans med andra medlemmar. Du kommer också att ha tillgång till ett växande bibliotek med resurser som endast är tillgängliga för medlemmar i Team Bonusmorsorna.

Både Emma och Stina är bonusmammor och har arbetat med bonusfamiljer under många år vilket innebär att du får det bästa av två världar inom denna grupp.

Wow, vad härligt. Äntligen startar  ni ett team för oss bonusmorsor.Jag vill veta mer!

Anmäl dig till väntelista och var den första som får alla detaljer om när vi öppnar dörrarna till denna fantastiska gemenskap för bonusmammor (plus att du får speciella förmåner för att vara de första som går med.)e

Anmäl dig till väntelistan på info@familjetradet.com. Din anmälan betyder att du vill ha information kring när vi öppnar dörrarna, vad som ingår i medlemskapet, kostnader etc. Din anmälan betyder inte att du signar upp för medlemskapet.

Team Bonusmorsorna finns på instagram.

Vi hoppas vi ses 👋

Emma Fahlström & Stina Pettersson

Socionom, samtalsterapeut

Föreläsare & utbildare

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

“Only you know what is best for yourself”

SÖK

FAMILJETRÄDSPODDEN

Stina-podd